Despre noi
NE REGĂSIM ÎN AFIRMAȚIA

Pizza noastră este artizanală creată în baza filosofiei slow-food (mâncare pregătită lent). O servim proaspătă, coaptă la circa 400 de grade, pe vatră, în cuptor cu foc de lemne. Aluatul de la pizza Antonino este premium deoarece îl gestionăm, mai mult de 30 de ore, la temperaturi controlate, fiind realizat din făină neaditivată și fără adaosuri de enzime. Aluatul nostru îndeplinește cumulativ condițiile de savoare, digerabilitate și aspect, fiind aerat, lejer, delicat. Consumându-l nu vei avea senzația de plin sau dificultate la digestie.

Folosim cele mai proaspete condimente și doar materie primă de calitate superioară. Citim cu atenție eticheta pentru tine și îți garantăm că ceea ce mănânci este o delicatesă și nu o imitație! Produsele noastre sunt realizate din făină de calitate, brânzeturi din lapte, fără adaos de uleiuri vegetale, sosul de roșii realizat manual, ulei de măsline extravirgin, pur, fără procedee chimice, busuioc crescut în agricultură sănătoasă. Îți mulțumim pentru că ești un client informat care apreciază valoarea afirmației: ești ceea ce mănânci !

Totodată, susținem și producătorii locali din Chinteni. De la ei în semn de respect și apreciere a produselor de calitate pe care le comercializează cumpărăm o parte dintre legumele, brânzeturile și plantele aromatice. Așadar, prin colaborarea cu producătorii locali regăsești în meniul nostru Pizza locală. Prin această colaborare vizăm reducerea risipei alimentare și reducerea impactului negativ asupra mediului înconjurător prin transportul materiilor prime de la distanțe mari.

REALIZĂM PIZZA ÎN SCOP SOCIAL
Antonino este mai mult decât o simplă pizzerie deoarece încă de la înființare ne-am asumat îndeplinirea unei misiuni sociale complexe care vizează susținerea persoanele fără adăpost, protejarea mediului înconjurător și susținerea producătorilor locali. Reinvestim o parte din profit pentru asigurarea de hrană pentru persoanele fără adăpost în baza unei colaborări deschise cu Direcția de Asistență Socială și Medicală Cluj. Astfel, pentru fiecare pizza achiziționată de la noi, susții ca persoanele vulnerabile, fără adăpost, să beneficieze de masă gratuită. Combatem risipa alimentară activ și creativ. Din respect pentru hrană, pentru semeni și pentru mediul înconjurător. Pentru că O TREIME din hrana produsă global ajunge la gunoi. Tot în această direcție susținem producătorii locali din Chinteni prin achiziționarea de materie primă de la aceștia.

CEI CARE NE SUSȚIN ȘI NE ÎNȚELEG
Misiunea Asociației Caritas Cluj este de a-i sprijini pe cei săraci și marginalizați social să se exprime și să recâștige dreptul la o viață decentă și demnă prin programe de asistență socială, caritabile și umanitare. Viziunea Caritas se bazeaza pe crearea unei civilizații a iubirii și a solidarității între oameni. Caritas furnizează servicii copiilor din medii defavorizate aflaţi în risc, persoanelor cu nevoi speciale, familiilor numeroase cu venituri mici, persoanelor vârstnice.
Cum ne susțin? Cred în ideea noastră, au susținut-o, facilitează acces la grupul vulnerabil.
A.C.E.E.A. reprezintă cea mai mare organizație gastronomică din România! Asociația are următoarele scopuri principale: promovarea sectorului culinar, formarea și instruirea personalului calificat pentru competiții și expoziții naționale și internaționale, reprezentarea României la manifestări internaționale, pregătirea juniorilor, promovarea bucătăriei tradiționale, organizarea de acțiuni și concursuri cu specific culinar.
Cum ne susțin? Ne-au promovat ideea în sectorul HoReCa, ne-au invitat la evenimentele ACEEA, au crezut în noi, au facilitat obținerea de discount-uri !
Atelier Atipic este un mic atelier de croitorie din comuna Chinteni care oferă servicii de reparații, modificări, retușuri, ajustări textile, haine, draperii, perdele, huse pentru mobilier. Atelierul s-a înființat ca întreprindere socială de inserție și redirecționează profitul către cauze sociale, în special pentru organizarea de ateliere de creație destinate copiilor cu autism și reducerea poluării generate de către industria de fashion.
Cum ne susțin? Oferă servicii de reparații ale hainelor de lucru ale angajaților noștri. Ne promovează.
Simona Andreea PETRE este pizzaiolo și master instructor școlit la cele mai bune academii de profil din Italia, unde a studiat alături de marii maeștri italieni. Înțelegând ceea ce dorim să facem, Simona a venit la Cluj din Italia, unde locuiește de 12 ani. Ne-a instruit pentru a deprinde toate tehnicile corecte de lucru și a realiza acea pizza premium mult visată.
De ce îi mulțumim? Ne-a ajutat să realizăm aluatul premium și continuă să ne ofere suport tehnic permanent pentru diversificarea meniului nostru.
Al Forno produce si comercializeaza cuptoare pe lemne si accesorii pizza de peste 20 ani. Cu peste 30.000 de cuptoare contruite in toti acesti ani, sunt pionieri ai cuptoarelor pe lemne pentru uz profesional, oferind cea mai variata gama din Romania. Sunt fabricate din cele mai bune materiale refractare, astfel incat sa reziste uzului intens si pe termen cat mai lung. Chapeau bas !
Cum ne-au ințeles? Au crezut în ideea noastră socială, au susținut-o financiar prin oferirea de discount-uri importante !
REACTIVE LOOP o echipă cu mare experiență în domeniul IT care oferă servicii integrate, adaptate pentru clienți de dimensiuni mici și mari. Dețin competențe pe o gamă mare de limbaje de programare și un portofoliu consistent de website-uri funcționale. Compania are centrul de dezvoltare și suport localizat în Municipiul Cluj-Napoca, dar colaborează și internațional.
Cum ne susțin? Au realizat și gândit conceptul website-ul nostru, cu multă empatie, la costuri care să nu îngreuneze bugetul nostru. Mulțumim și recomandăm!






